pühapäev, 30. märts 2008

Kaido sünnipäev

Tänan kõiki sünnipäeval osalejaid, rajabrigaadi ja Lutsu rahvast.
Eriline kiitus Vollile väga huvitava rattaraja planeeringu eest.
See sünnipäev jääb kauaks meelde. Aitäh!

Tulemused.
Jooks: tulemused, vaheajad
Ratas: tulemused, vaheajad


Täiendatud 31.03.2008 - Martti lisas kaardid

Jooksu kaart:


Ratta kaart:

5 kommentaari:

eduardp ütles ...

Kõik oli nii hea, et ei oskagi midagi eriti kommenteerida. Tänud kõigile korraldajatele ja muidugi Kaidole, et sünnipäevale kutsusid.

Jooksurajal oli vahva etapp 34-36, kus me Urmoga olime valmis ka põhja poolt ringi jooksma. Aga sõbrad-konkurendid läksid ees ja meiegi esialgu nende järel ning tulemus otsejooksuga oli suurepärane.

Rattaraja lõpus tekkis meil erinev arusaam etapist 62-60. Tahtsin põhja poolt ringi sõita, sest otse punkti viivat põlluteed poleks eelduste järgi pidanud olemas olema. Aga Urmo tahtis ikkagi otse minna ja üllatus-üllatus - mingi ATV ja mõni lumesaan olid seda teed ikkagi sõitnud. Ja seal oli lihtne ratast käekõrval lükata.

Aga see, et Maretile-Kaidole-Marttile nii palju kaotasime, oli muidugi üllatus. Meil oli ju päris hea rajavalik.

Martti ütles ...

Rattaraja kaart oli väga huvitav ja raja planeering oli tõsine pähkel. Minu arvates tegid parima valiku Aigar & Rain. Esimesed 2 punkti olid rasked, aga ülejäänud rada väga hästi planeeritud. Võib-olla oleks võinud 56 võtta ära 57 ja 61 vahel, aga tõenäoliselt seal suurt vahet polnud, kummalt poolt see punkt võtta.

Mis puutub raja läbimise kiirusesse, siis Aigar vastas, et ega meil kuhugi kiiret polnud, kui küsisin, et kuidas te sealt 54 nii kaua finishisse tulite...

Anonüümne ütles ...

ma tahaks kellegi kätte pilte sokutada:)

Anonüümne ütles ...

http://www.flickr.com/photos/nele_taba/sets/72157604471473659/

muide, kas kõik ikka nägid ühe rattapunkti juures lumeingleid:)? (lisaküsimusena: mitu neid oli? (kes vastab õigesti, saab šokolaadi))

Mihkel ütles ...

Kolm!